Mari viljakainen

mari

Olen koulutukseltani laillistettu psykoterapeutti (kognitiivis-integratiivinen) ja psykologi (PsM). Lisäksi minulla on sosiologin tutkinto (YTM). Teen työtä uteliaalla mielellä ja lämpimällä sydämellä.

Olen työskennellyt psykologina työterveyshuollossa, psykiatriassa ja korkeakoulumaailmassa sekä psykologian opettajana. Mindfulness-ohjaajaksi (CFM ®) kouluttautumisen jälkeen tieni on kulkenut erityisesti kohti tunne- ja itsemyötätuntotaitojen oppimista ja opettamista. Olen kouluttautunut ensimmäiseksi suomalaiseksi MSC-opettajaksi Yhdysvalloissa. Opettajiani ovat olleet mm. Christopher Germer ja Steven Hickman. Psykologin ja psykoterapeutin työni lisäksi ohjaan mindfulness- ja itsemyötätuntokursseja sekä hiljaisuuden retriittejä. Mielelläni myös työnohjaan sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnin näkökulmista työssään.

Oma päivittäinen harjoittaminen sekä säännöllinen osallistuminen retriiteille ovat minulle tärkeimpiä kulmakiviä itsemyötätuntotaitojen ja mindfulnesskyvyn ylläpitämisessä. Lisätietoa minusta ja tarjoamistani palveluista löydät www.mikkelinpsykologipalvelut.com.

Ota yhteyttä:

Mikkelin psykologipalvelut
itsemyotatunto@outlook.com

 

Vastaa