Itsemyötätunnon taitojen perusteet – verkkokurssi

Itsemyötätunto tarkoittaa hyväntahtoista ystävällisyyttä itseämme kohtaan. Käytännössä se näkyy siten, että kohtaamme omat tuskamme ja elämän vaikeat hetket välittämisellä ja huolenpidolla sen sijaan, että sulkisimme itsemme ystävällisyyden piirin ulkopuolelle. Itsemyötätunto tarkoittaa myös, että sallimme itsellemme hyvää, esimerkiksi riittävästi lepoa, iloa tai armoa jatkuvan ankaruuden, loputtoman suorittamisen tai vakavuuden sijaan.

Kurssilla perehdytään itsemyötätunnon taitojen perusteisiin tutkitun tiedon pohjalta sekä monenlaisin konkreettisin harjoittein. Se on suunniteltu käytäväksi 6-12 viikon aikana itselle sopivassa tahdissa. Opit mm.:

  • Mitä itsemyötätunto käytännössä on
  • Kuinka kohdata ja käsitellä hankalia tunteita
  • Kuinka oppia vastaanottamaan ja suomaan itselle iloa, lepoa, hellittämistä
  • Ystävällisempää, armollisempi suhdetta kehoosi
  • Taitoja selvitä murehtivan mielen kanssa
  • Ystävällisempää sisäistä puhetta
  • Taitoja rauhoittua hankalissa tilanteissa
  • Kuinka suhtautua hyväksyvämmin tunteisiin

Saat kurssin materiaalit käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi.
Kurssin hinta on €89 (sis. alv. 24%)

Kurssin opettaja Mari Viljakainen on psykologi ja psykoterapeutti. Hän on erikoistunut mindfulness- ja myötätuntosuuntautuneisiin terapioihin sekä ohjannut ja opettanut näitä taitoja yli 10 vuotta.

Osta kurssi täältä

 

TAUON PAIKKA -VERKKOKURSSI

Tällä kurssilla on yhteensä noin 50 ohjattua minfulness, itsemyötätunto, mielikuva ja EFT-harjoitetta. Harjoitteet ovat 3-12 minuutin mittaisia ja sopivat hyvin arjen keskelle esimerkiksi tauoksi työssä tai opiskelussa, tai vaikapa levähdykseksi kotona. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 2 kuukautta. Hinta 19€.

Harjoitteissa on mukana mm. erilaisia itsemyötätuntohetkiä, läsnäolevaa kävelyä, kuuntelua ja liikettä, kehon aistimista ja mielikuvaharjoitteita mm. luonnon äärellä. Harjoitukset vahvistavat kykyä olla tässä hetkessä sekä ystävällistä, hyväksyvää suhdetta itseen.

Lämpimästi tervetuloa pitämään itsestäsi huolta.

 

 

 

 

 

EFT verkkokurssi (1 kk, yli 20 harjoitetta)
EFT verkkokurssi (3 kk, yli 30 harjoitetta)

EFT eli Emotional Freedom Technique on keino käsitellä monenlaisia tunteita ja kokemuksia sekä lisätä hyvinvointia. EFT-menetelmässä naputellaan kehon akupunktiopisteitä. Tällä on rauhoittava vaikutus kehoon ja mieleen. Tutkimuksissa on havaittu, että naputtelu vähentää kortisoli(stresssihormooni)tasoja ja rauhoittaa aivojen uhkakeskusta. Lisäksi turvallinen kosketus saa oksitosiinihormonia erittymään, mikä auttaa vähentämään ahdistusta ja rauhoittaa. Näillä EFT-kursseilla pääset naputtelemaan ohjatusti seuraavia hyvin yleisiä ja inhimillisiä ajatuksia, uskomuksia, tunteita ja toimintamalleja:

Kokemus, että ei kelpaa
Tunne, että mikään ei riitä
Loputon suorittaminen
Liiallinen anteeksi pyyteli
Vaikeus sanoa EI
Nolot tilanteet
Pelko
Esiintymisjännitys
Fyysinen kipu
Uskomus, että mikään EI IKINÄ onnistu
Liiallinen murehtiminen
Itsekriittisyys
Vetkuttelu
Suuttumus
Kohti anteeksi antamista
Anteeksi pyytämisen vaikeus
Sitku ja mutku -tekosyyt
Stressi

Harjoitteet ovat noin 5-12 minuutin mittaisia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Osta kurssi kuukaudeksi täältä tai kolmeksi kuukaudeksi täältä.

Vastaa